Boracay- Dag 31

Idag ar var sista dag har i Boracay och det kanns allt lite sorgligt! Trots regn och rusk (och ackel-strandloppor) har vi ju gillat stallet! Efter frukost pa vart standarstalle gick vi idag till en resebyra och bokade biljetter till Manila, Fillipinernas huvudstad. Manila har vi nog inte hort ett positivt ord om, "varsta staden i hela Asien" narmare bestammt, men tva dygn ska vi nog klara av att spendera dar! Sen aker vi vidare mot Vietnam.

Kanns inte som vi gor sa mycker har egentligen, men hela grejen med Boracay ar val egentligen att inte gora sa varst mycket mer an sova och ata!? Och fa en massage pa sin hojd, vilket var en nagot speciell upplevelse. Att man gick darifran med alla tarna i behall, ryggen intakt och hud kvar mellan ogonbrynen var nastan lite forvanande..

Vi har i allafall lagt en formiddag pa att kora Jet Ski. Mina tidigare erfarenheter av motorakande har val inte varit de basta (haller nog ett visst stengard med om) sa jag var lite tveksam till en borjan. Men han som kanske inte heller har de basta erfarenheterna (bil pa MAXIs parkering) puschade pa. Och det var grymt! Helfarligt men grymt! Vi klarade det jattebra, forutom att jag korde pa en sten..

Vi rakade ju ocksa vara har under Halloween som enligt en fillipinare skulle vara den basta dagen pa hela Boracay. Och det kanske det skulle ha kunna vara ocksa om inte regnet drankt oss. Stackarna hade fixat och donat i flera dagar; gjort om stranden till en kyrkogard, hangt upp spindelnat och pumphuvuden precis overallt, klatt ut sig till huvudlosa spoken och annat som hor Halloween till och som absolut inte gor det, och byggt upp en massa scener och barer. Men som tur ar verkar de inte alltfor deppiga och juldekorationerna ar i full gang! Idag traffade vi till och med pa tomten!

Nu ska vi leta upp mat, mat, mat! Sen packa ihop vara sarronger, turisttrojor och kokosbrannvin (fast var odle- kompis, numera dod, lamnar vi kvar) och for sista gangen sova pa hotellet som blivit lite hemma.

/Elin



Grona clementiner och igelkott-frukt.




Nationaldrinken Halo-halo med bland annat kokosmjolk, bonor, gele och sallad.




Fagelagg som saljs som snacks pa stranden. Smakar, tro det eller ej, agg!





Det finns allt du behover har, Vickie!






Jet Ski!!




Snyggve!




Var Halloween-outfit!

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej Elin!

Den hallowensnyggingen skulle jag inte våga möta ens mitt på ljusan dag.Hujedamej!!!Nu är ni väl förmodligen redan i Manila.Här har vi regn och 8+ grader.Hälsa reskompisen.Ha det så bra.En stor kram från Lena/Faster

2010-11-02 @ 20:56:46
Postat av: Eevi och Erik

Hej Elin! Vilken rolig resa ni är på, så spännande. Vi följer resan hela tiden och tittar på bilderna.Vad lik du är Gunilla vid Halloween. Jag fick titta två gånger.

Erik tackar för födelsedagskortet.

Sköt om dig.

Kram

Eevi och Erik

2010-11-04 @ 13:59:59
URL: http://baraborjan.blogg.se/
Postat av: wilma & minna

Hej på dej Elin snyg dräkt du hade på hallowwen kol matt ni äter hälsningar Wilma & Minna kram

2010-11-07 @ 18:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0