Patong - Dag 68

Ett svenskare utomlands an det har far man nog leta efter. Overallt hor vi svenska, framforallt skanska sa det kanske inte riktig raknas men anda. Flertalet restauranger har menyer pa svenska och ratter som kottbullar, pyttipanna och remouladsas. En kvall at vi nastan bara remouladsas. Det var gott. Svenskar som spelar fotboll pa stranden och "Stellan" som har varldens daligaste forlorare till kompis. Svenskar som gar omkring och saljer buffeer pa stranden och som fnyser lite sadar lagom foraktfullt nar vi sager att vi inte riktigt har rad med svenska priser har nere. Till och med en svensk godis affar med massor av losgodis. Forbaskat dyrt dock. Franz lyckades bli av med nagra skona slantar dar inne men jag flydde faltet medans jag fortfarande kunde. Jag vet alt for val hur det hade slutat annars..

En elefant tur bokade vi, dagen efter avbokade vi den for att det sporegnade. Men dagen darpa regnade det bara lite (jag ar inte bitter) sa da blev det antligen elefant. Jag fick sitta pa den stackarens huvud och kanna mej som mowgli i nagra minuter och Franz fick mata en bebis med bananer. Vi red genom djunglen och genom en flod. Det var valdigt skumpigt och emmelanat trodde vi att vi skulle fa nagra ton elefant over oss men det gick bra. Efterat akte vi till ett apbarnhem dar de hade agnat mer tid att affarerna utanfor apstallet an at sjalva aporna. De sag valdans deppiga ut..

Idag har vi for tredje gangen gillt hyrt moped och utforskat lite storre del av Phuket och kollat in nagra strander. Patong ar helt klart den fulaste stranden. Mopedturen gick med undantaget av ett bensinslut bra och Franz var grym som klarade av vanster trafiken utan problem! Eller hogertrafiken eller vad det nu ar, det som vi inte har hemma i allafall.

 

Om mindre an en vecka kommer vi hem! Hur jakla sjukt ar inte det!? I natt dog vi nastan av att ac:n gick sonder, det problemet lar vi ju inte ha i sno-sverige!

 

/Elin

 

Julgras-Elin (Men vad sjutton ar barr-lukten!?)

 

 

Vi gillar utsikten!

 

Lite Phuket


Kommentarer
Postat av: Lena

Hej Elin!

Så blev det elefantridning till slut iallafall.Men jag tror inte riktigt på det förrän jag har sett bildbevis!!!Passa nu på att njuta av värmen så länge ni kan.Just nu har vi 6 minusgrader.Inatt skulle det krypa ned till 10 minus.Brrr.Ha nu en fortsatt bra vistelse och hoppas allt går bra med hemfärden.Hälsa reskompisen.En stor kram från Lena/Faster

2010-12-12 @ 16:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0