Patong Beach - Dag 72

Men tarar i ogonen och en klump i magen borjar jag nu skriva ner vart allra, allra sista inlagg. Var sista dag blev i alla fall en stralande solig dag med kallsupar i Siam Viken, kokosnotter och sista minuten-shopping. Var 25 kg lada som vi skickade har vi fatt veta kom fram tryggt till Ronneby sa det kanns betryggande. Nu vantar den pa oss i morgon.

En sammanfattning av de har 72 dagarna kanske skulle kunna vara pa sin plats men hur latt ar det egentligen? Kanns sa himla langesen som vi hoppade pa taget i Solvesborg med ryggsackar och salami-mackor.
   Landade i Indien och borjade resan med galen bastuvarme, curry och massa fattiga manniskor. Natt-tagen upp i bergen dar vi fick lara oss anvanda sparet som toalett. Bussturen i Jaipur dar vi blev omkorda av en elefant och fastande med haret i flakten. Den indiska maten som ar sa himla god och naan-brodet som vi blev beroende av. Taj Mahal som tog andan ur en, hur klyschigt den an later. Odle hotellet dar en odla vakade en meter ovanfor vara huvud hela natten.

Flygresan till Hong Kong dar vi fick hela chili i flygplansmatan. Kort maskinen som tog mitt ena kort och sparrade det andra. Den guidade turen langs gransen till Kina dar vi var en femtedel av alla andras alder. Cykelturen ute pa on dar vi klattrade upp for ett vattenfall. Laskig mat som Franz provade och m&m. Nar vi kom bort ifran varandra vi jattebudhan. Paniken nar vi var tvugna att boka biljetter pa typ ingen tid alls.

Orkanernna och oversvamningarna i Boracay. De jakla strand-lopporna! Snorklingen bland fargglada fiskar. Den hemmagjorda yogurten som blev vart stammis-stalle. Hoppningen och Michelle vid Ariels point. Buffeerna vid stranden och eldshowerna med kill/tjejerna. Halloween gatan som regnade bort och varmvatten i duschen. Brollopsmiddagen och den tjocka, tjocka texas-cowboyen. Fylle-Ola vid Nigi-Nigi och Robinsson-kanslan.  Bomb-hoten i Manila och hoteltjejen som tyckte att vi bara skulle stanna pa hotellet. Nar Franz at middag for fyra. Bio-kvallarna. Skridskobanan i kopcentret.

Hur billigt det var i Vietnam. Nar vi halsade pa hos tant Etze i Sapa. Trapputsikterna. Batturen i Hallong Bay med konstant ris. Den lilla gubben med de stora oronen som rodde omkring med oss i Nha Trang. Alla klader vi sydde upp i Hoi An. Sleeping-bussarna med valdigt skiftande sov-kvalitet. Crazy Kim skolan dar alla var valdigt intresserade av Sverige, oss och vara familjer. Krigsmuseet med de konserverade bebisarna, meckong deltat och kokosgodiset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0