Patong Beach- Dag 64

Buss blev det alltsa mellan Bangkok och Phuket och sen taxi vidare mot Patong. Bussen var en "VIP-buss" med acklig, acklig toa, film utan ljud (att lasa pa lapparna ar faktiskt inte alls sa svart) och en idiot-gubbe som slogs, trangdes i kon och puttade ut mej och min nyinkopta vaska i gyttjan. Fy for honom! Men jag var duktig och sa ifran om an med varldens mesigaste rost och trotta hund-ogon.

I gar firade vi for andra gangen advent i ett (borde vara) soligt land men den har gangen med lite mer kansla. For vad sags om galgar kladda i glitter, en adventsljustake gjord av en gammal flaska och falska julsanger?! Bara lussekatter och glogg som saknas. Forsoker lukta oss fram till saffran i alla affarer men har hittills inte lyckats. Daremot har vi fatt nys om en svensk affar med hundra olika losgodis-sorter, gissa vilka som kommer lansa deras lager?!
Idag var planen att antligen rida lite elefant men det blev det inte eftersom det saklart borjade regna. Solen var ar du? Forhoppningsvis far vi skumpa runt lite i morgon i stallet. Det finns ocksa en Whip Out bana har som jag har tankt att utmana Franzy i, resultatet meddelas senare.
Den 15 December klockan 09.00 borjar varan harliga 20 timmars resa mot Kopenhamn. Sa ca 23.00 kommer ett par stelfrusna, trotta typer sta vid Bromollas tagstation och hoppas bli hamtade av en saffransdofftande bil. Tack vare varldens basta Ann ar numer inte bagage-fragan ett problem! Go Ann! (Dina fordommar om Thailand ar foresten valdigt sanna).
Vi bor hos en en-orad Indisk man i ett rum med balkong, badkar och varmvatten. Hans matlagning och hela han har gjort oss sugna pa Indisk mat sa nu blir det garlic naan som galler!
/En snart svensk Elin

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej Elin!

Tack för kortet som vi fick idag.Just idag hade Bertil lagat ja just köttfärssås med tillbehör till middag!!!Du får väl komma hit och äta!!!Jag väntar forfarande på en elefant ridande Elin!!!Hoppas vädret blir bra för er nu på sluttampen.Hälsa reskompisen.En stor kram från Lena/Faster

2010-12-06 @ 16:56:57
Postat av: Ewa Hugosson

Det ska verkligen bli roligt att hämta dig i Bromölla.Hoppas det finns lussekatter kvar,annars får vi baka nya. Ni kan förbereda er på värsta vintern! 25cm snö och kallt! Hoppas ni får mycket sol återstående dagar. Kram från oss " insnöade" Mörbybor (det får du tolka som du vill)Hälsa till Franz.

2010-12-07 @ 21:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0